Alotettiin eilen remontti. Hitaasti varmaan etenee, mutta olkoon, eihän se minun ongelmani ole.

Ei jaksais olla himas, haluis vaan mennä jonnekkin kauas.. Mutsi jaksaa valittaa kaikesta, ruvennu huutamaankin tavallista enemmän ja tavallista kovemmin. Broidist on tullu tollanen saatanan angstilapsi; mitä tahansa siltä kysyyki, nii kiltisti ei voi puhua. Heti kauhee ärinä ja mörinä ja huuto ja "sisko on kaikkein hirvein ihminen koko maan päällä". Minä olen kuulemma koko ajan ärsyttävä ja inhottava, enkä tietenkään koskaan tee mitään taikka jätä Jerelle ruokaa. Argh.

On niin ihanaa tulla aina välillä kotiin pitkän päivän jälkeen, kun haluaisi vaan syödä ja mennä nukkumaan, ja sitten tulee joko äiti tai Jere ja kertoo asioita ja sen jälkeen alkaa huutopotkuitkuraivoriita. Luuleeks joku et sitä jaksais joka päivä? Sitten mahdollisesti hyvää mieltä pohjustaa huonosti mennyt koe, riita/erimielisyys Joelin kanssa tai jotain vastaavaa yhtä typerää. Silloin päiväni yleensä loppuu kyyneliin.

Jere, siis pikkuveljeni, on kyllä ärsyttävä. Kun se on sellanen saatanan angstilapsi. Se ei tee mitään. Jos mun pitäis tehdä meille ruokaa, niin se ei suostu syömään sitä koska "se on pahaa" vaikka maistuu samalta kun äiskänkin tekemät. Jere ei myöskään voi tyhjentää tiskikonetta, koska "ei se oo mun vuoro". Onks mahdottomuus tehdä välillä ylimääräsiä kotitöitä?
Sen elämä pyörii peleissä. Se sulkeutuu jokapäivä huoneeseensa ja pelaa xBoxilla tai sitten se pelaa koneella jotain ihan tyhmää. Sen kaveritkin tulee meille vaan koska "meillä saa pelata". Jerestä tulee varmaan homo, kun ei se vieläkään tykkää tytöistä, vaikka onkin jo kuudennella..

Ärf, ensi viikon perjantaina, eli siis viikon päästä, on meidän draama-esitys koululle. Ei osata yhtään; kaikki lukee paperista, huutaa verhoissa, tavaroita puuttuu, tuoleja raahataan, äänet ei kuulu eikä kukaan ole oikeaan aikaan lavalla. Ainiin, ja valot ja musat on tietenkin myös aivan perseellään! Varmasti menee ne esityksetkin paskasti. Nyyh..

Tekisi mieli suklaata tai jäätelöä, muttei ole rahaa. Minkäs teet.