Jooh, ihanaa, maanantai oli, ja onneksi myös meni. Aivan kauhea päivä, yäkyäkyäk!

Aamulla oli ihan kauhea ilma, satoi lunta miljoonasti ja meikit levisi. Sitten äkkiä bussilla kouluun ja uskonnon tunnille. Ja kappas! rupesimme piirtämään kristinuskon synnystä. Yäk, vihaan kaikkia kirkkoasioita!

Sitten oli 10-12 draama-harjoitukset, koska 12.15 olisi esitys 9.luokkalaisille ja illalla, kl.18, iltaesitys kaikille vähäisille kiinnostuneille.
Harjoitteltiin ihan normaalisti, ja sitten esitettiin. Se meni ihan hyvin, paitsi että yseille oli ärsyttävä esittää, kun katsomosta huudeltiin kaikkea mahdollista paskaa. No, ei voi mitään, siitä selvittiin "hengitysharjoituksilla".
Seuraavalle tunnille en voinut mennä, koska siellä oli kesken joku uni-juttu. Joten jäin hengaamaan auditorioon. Tosin lähdettiin juosten Veeran ja Lauran kanssa uimahallille, kun oli niin nälkä. Vedin lipat, tasapohjaiset kengät kun oli jalassa.

Onneksi ei tarvinnut mennä historiankaan tunnille. Olisin kuollut nälkään nimittäin. Sain siis kaksi viimeistäkin tuntia vapaaksi, ja lähdimme tarpomaan McDonaldsiin. Veera oli aikeissa tarjota kaikille mukaan tulleille juustot. Yäk, lunta, lunta ja taas lunta! Päästiin onneksi perille, kylläkin läpimärkinä, hiukset vettävaluen ja ripsarit poskilla, mutta saimmepahan ruokaa!
Päätettiin lopulta Puhnun kanssa mennä bussilla, kun taas muut jatkoivat koululle kävellen.

Kl.18 asti hilluttiin koululla ja pidettiin äärettömän hauskaa kuunnellen musiikkia ja tanssien ja jutellen. Sitten pitikin esittää. Onneksi katsomo ei ollut kauhean täynnä.

Noh, Jarnon kännykkä soi.
Noh, udeat unohtivat vuorosanoja, minäkin.
Noh, annoin Ellalle väärän shekin.
Noh, kaikkea muutakin vastaavaa.
Eli siis toisin sanottuna PERSEELLEEN MENI!
Mutta oli ainakin hauskaa, joten kiitti ekast jaksost<3